Kosaram
A terméket sikeresen hozzáadtad a kosaradhoz!
A kosarad jelenleg üres.

5 + 1 ok, hogy miért válassz minket

4 éve | Domokos Péter

<p>Ha azon gondolkozol, hogy webáruházat nyitsz, vagy meglévő áruházadat szeretnéd modernizálni, ez a cikk neked szól.</p>

A mai rohanó világban, a digitális világ robbanásszerű fejlődése nyomán mindenből rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre.
Nincs ez máshogy az internetes kereskedelem esetében sem, sőt, talán itt méginkább kiélezett a verseny.
Ha azon gondolkozol, hogy webáruházat nyitsz, vagy meglévő áruházadat szeretnéd modernizálni, ne adj' Isten az internetes kereskedelem általános terheit szeretnéd más vállára áthelyezni, akkor ez a cikk neked szól.
Hoztunk 5 + 1 érvet amellett, hogy miért is vállasz minket.

 

1. Ingyenes próbaidószak

Mi feltétlenül megbízunk benned, és azt szeretnénk, hogy ez a bizalom kölcsönös legyen.
Ennek kiépítésére szolgál az ingyenes próbaidőszak, amit kínálunk június 1-éig regisztrálóknak.
Mekkora intervallumról van szó?
100 napról!
Ennyi ideig építheted a webáruházadat, marketingstratégiád, vevőköröd teljesen ingyen és ha nem érdemeljük ki a belénk vetett bizalmad, díjmentesen felmondhatod a szerződést.

 

2. Egyszerű, kompakt kezelőfelület

A legtöbb webáruház motor kezelőfelülete túl komplex, túl sok beállítási lehetőséget tartalmaz, egyszerűen nem átlátható.
Ezzel szemben mi igyekeztünk úgy kialakítani a rendszerünk, hogy az mindenki számára könnyen áttekinthető legyen, használata a kevésbe gyakorlott felhasználóknak se okozzon gondot.

 

3. Könnyű testreszabhatóság

Rendszerünket úgy építettük fel, hogy plugin-jaink (beépülő modulok) segítségével hozzáadhatsz különböző szolgáltatásokat, plusz funkciókat, amelyek segítik munkádat. Ezek révén a Storello.hu rendszere szinte 100%-ban testreszabható, minden egyéni igényt képes kielégíteni.

 

4. Marketing support

Tudjuk, hogy a megfelelő célszoftver csak az első lépés a siker felé vezető úton, ezért csapatunk marketing, keresőoptimalizálási tanácsadással is foglalkozik, hogy végleg eloszlassuk azt a tévhitet, hogy webáruházat nem nyithat bárki.

 

5. Segítőkész fejlesztői csapat

Csapatunk kész arra, hogy a felhasználóink (akár egyedi) kéréseit is kiszolgálja, hiszen tudjuk, hogy ahány webshop, annyi különböző igény merülhet fel.
Izgatottan várjuk észrevételeidet, hogy általad is jobbá tehessük rendszerünket.

 

5 +1. Kiszervezett logisztika

Hogy végképp mentesítsünk minden kellemetlen alól, bevezetjük kiszervezett logisztikai szolgáltatásunk, aminek révén a kiszállítástól a visszaáru kezelésen át, a csomagolásig minden folyamatot menedzselünk, Neked pedig csak arról kell gondoskodnod, hogy eljuttasd hozzánk a termékeid...és persze, hogy számold a bevételed

 

Bízunk benne, hogy cikkünket hasznosnak és informatívnak találtad, és abban, hogy a jövőben szorosabbra fűzhetjük kapcsolatainkat Veled!